Platán Lux Apartman Ház házirendje

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy vendégeink kellemesen töltsék el a szabadidejűket, gondtalan pihenésben legyen részük. Ezért megalkottunk néhány fontos szabályt, melyet minden vendégünknek be kell tartania, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérem, figyelmesen olvassák el az alábbi szabályokat, melyeket azért hoztunk, hogy a pihenéssel töltött idő kellemesen teljen és semmi se zavarja meg a nyaralásukat.
A szálláshely igénybevétele előtt a vendég elolvassa és elfogadja a házirendben foglaltakat.
A szálláshely lefoglalása minden esetben írásban történik, a foglalásról a vendégek visszaigazolást kapnak. A foglalás akkor válik biztossá, ha az írásos visszaigazolás után 3 nappal a foglaló összegét átutalják a következő számlaszámra:
Kozmáné Soós Andrea Györgyi
Budapest Bank 10103881-09999100-01005001

 

Érkezés a megjelölt nap 12.00 – 20.00 között lehetséges
Távozás a megjelölt nap 11.00 óráig lehetséges

Érkezéskor a vendég köteles a bejelentés miatt átadni a személyes okmányait azok rögzítése céljából, melyet azonnal vissza is kap. Vendégeink a nyaralót csak a teljes díj kifizetése után foglalhatják el.

A teljes díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Vendégeink érkezéskor kapu- és házkulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedjenek.

A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, amennyiben éjszakára is marad, akkor felárat kell fizetni személyenként.

A csendrendeletre és a szomszédokra való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni.

Az apartmanban, a szobákban dohányozni TILOS! Cigarettázni az udvaron lehet. A csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjenek dobni és távozáskor kiüríteni.

Állatokat a szálláshelyre behozni csak a tulajdonos engedélyével lehet, az állat a kertben szabadon tartózkodhat a házba bizonyos feltételek betartásával kizárólag a tulajdonos engedélyével mehet be. Az állat okozta kárt a gazda köteles megtéríteni, illetve a piszkot a gazda köteles az állat után eltakarítani.

A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A vendég felelős a saját viselkedéséért az ingatlanban és annak környékén. Az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezéseit és azokat ne vigyék ki a szobákból.

A házba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek.
Étkezésre használják a teakonyhát, melyet kérjük tartsák tisztán. Mindenki köteles maga után elmosni és elpakolni az edényeket és evőeszközöket.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy megváltoztassuk vendégkörünket!
Ittas állapotú, igénytelen külsejű, agresszív viselkedésű vendégeket nem kívánunk fogadni!

A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha „megbontja a békét”.

Este 10 óra után a hangoskodás és a hangos zenehallgatás szigorúan TILOS!