Platán Lux Apartman

Makád 2322 Gyála sor 60.

Közvetlenül a Kis-Duna parton található egy 600nmes telken. A telek körbe kerített, kizárólag a vendégek használják. A ház kb. 50 nm, mely tartalmaz két egymásból nyíló hálószobát. Az egyikben franciaágy a másikban két szimpla ágy található. A házban megtalálható még egy nappali-konyha egyben és egy fürdőszoba. A konyha teljesen felszerelt (mikró, hűtő, mosogatógép, főzőlap, sütő, kávéfőző…stb ) továbbá minden konyhában használatos eszközökkel, edényekkel.

A nappaliban kihúzható kanapé, nagy képernyős TV műholdas csatornákkal és ingyenes internet is a vendégek kényelmét szolgálja. A fürdőben épített zuhanykabin, WC és mosdó van. Az ingatlan hűtéséről és fűtéséről légkondicionáló berendezés gondoskodik.

A ház víz felöli részén található még egy kb. 25nmes fedett szaletli kényelmes kerti bútorokkal. Az ingatlanhoz külön stég tartozik, melyet kizárólag a vendégeink használhatnak. Az udvaron akár több gépkocsi is elhelyezhető a zárt, kamerával megfigyelt parkolóban. Sütögetési lehetőség az udvaron a szaletli mellett rendelkezésre áll.

Csónak mindegyik nyaralóhoz rendelkezésre áll, hat éjszakás foglalás esetén a csónakhasználat egy pár evezővel ingyenes!

 

Egyébként:

  • egy pár evezővel napi 3000 Ft
  • elektromos motorral és töltővel napi 5000 Ft

Platán Lux Superior

Makád 2322 Gyála sor 26.

Nyaralónk a Kis- Duna parton található közvetlen vízparti telken. Az ingatlan teljesen körbekerített, automata kapun át közelíthető meg. Gépkocsik  számára térkövezett parkoló áll a rendelkezésre, kamerás megfigyeléssel. A telek parkosított, igényesen kialakított. A telek vízparti részén saját használatú hatalmas stég várja a vendégeket, ahol kényelmesen lehet horgászni, fürdeni, napozni vagy pihenni. A nyaralóhoz igény esetén csónakot is biztosítunk, illetve vízi programokat is szervezünk. 

A ház lakórésze kb. 100 nm, a bejárat a víz felől lett kialakítva egy 15 nm-es fedett teraszon keresztül. A teraszon található egy pihenősarok és egy gázgrill hűtővel. A házba belépve az előszobán keresztül jutunk el az étkezőbe és a konyhába. A konyha teljesen felszerelt, gázfőzőlap, elektromos tűzhely, mosogatógép, kávéfőző, mikró. A konyhában a gépeken kívül minden sütéshez, főzéshez szükséges eszköz megtalálható. A nappaliban műholdas TV  és nagy ülőgarnitúra gondoskodik a pihenésről és a szórakozásról. Innen nyílik a fürdő és a WC. A fürdőben dupla mosdó és  épített zuhany található. 

Az emeleten 3 hálószoba került kialakításra:

  • vízparti kilátással egy franciaágyas háló; 
  • egy kisebb háló két szimpla ággyal;
  • egy nagy háló utcafronti kilátással 4 gyerek vagy 3 felnőtt részére

A szobákban beépített bútorok biztosítják a kényelmes pakolás lehetőségét.

A vízparti részen található még egy Wellness rész, mely magában foglal egy 7-8 személyes finn szaunát és mellette egy igényes kialakítású

fürdőt, zuhannyal, mosdóval és WC-vel. 

Kinti sütögetéshez használható a teraszon elhelyezett gázgrill vagy a vízparti részen lévő bográcsozó. 

Az ingatlan fűtéséről gázkazán, hűtéséről légkondiciónáló gondoskodik, így télen-nyáron várjuk vendégeinket.

Csónak mindegyik nyaralóhoz rendelkezésre áll, hat éjszakás foglalás esetén a csónakhasználat egy pár evezővel ingyenes!

 

Egyébként:

  • egy pár evezővel napi 3000 Ft
  • elektromos motorral és töltővel napi 5000 Ft